Tolkseminariet

Högre seminarier kollokvier. Foto av färgglada slipade glasstenar. Foto: Jiri Vaclavek, MostPhotos

Tolkseminariet

Tolkseminariet riktar sig till framför allt studenter i tolkning och översättning på alla nivåer på Tolk- och översättarinstitutet. Vi välkomnar även tolk- och forskarkollegor verksamma inom universitetsvärlden eller i samhället.

Förutom att bidra till allmänbildning och breddning av kunskaper är ett av våra syften är att skola in studenterna i en positiv och konstruktiv seminariekultur.

TID och LOKAL

Tid: Varierar