Högre seminariet

5. Evenemang
  6. Seminarier
  7. Högre seminariet
  8. Högre sem./TÖI. Elisabeth Geiger Poignant: Från röst till notering och tillbaka till röst

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Högre sem./TÖI. Elisabeth Geiger Poignant: Från röst till notering och tillbaka till röst" till en vän..

Skicka "Högre sem./TÖI. Elisabeth Geiger Poignant: Från röst till notering och tillbaka till röst" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln
Högre seminarier kollokvier. Foto av färgglada slipade glasstenar. Foto: Jiri Vaclavek, MostPhotos

TID och LOKAL

Högre seminariet i översättningsvetenskap