Högre seminariet

5. Evenemang
  6. Seminarier
  7. Högre seminariet
  8. Högre sem./TÖI. Charlotte Bosseaux: Translating Documentaries Dealing with Gender-based Violence

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Högre sem./TÖI. Charlotte Bosseaux: Translating Documentaries Dealing with Gender-based Violence " till en vän..

Skicka "Högre sem./TÖI. Charlotte Bosseaux: Translating Documentaries Dealing with Gender-based Violence " till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att tolka antingen bilden eller ljudspåret nedan.

Tillbaka till artikeln

TID och LOKAL

Högre seminariet i översättningsvetenskap

Kontakt/under ledning av

Professor Cecilia Wadensjö

Cecilia Wadensjö. Foto: Eva Dalin

TÖI (Tolk- och översättarinstitutet)
Rum: D 548
E-post: cecilia.wadensjo@tolk.su.se
www.tolk.su.se

Stockholms universitet grundades 1878 som ett radikalt alternativ till de traditionella universiteten i Sverige.