Om oss

Tjej på golvet lutad mot soffa m. dator i knät och skriver i block på soffbord. Av: LightField

Institutionen är låst tills vidare och distansundervisning gäller

Tolk- och översättarinstitutet, Institutionen för svenska och flerspråkighet, är tills vidare låst, på grund av den rådande situationen med Coronaviruset. Detta gäller från och med tisdag eftermiddag den 17 mars.

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Information om universitetets ställningstaganden relaterat till corona uppdateras löpande.

Institutionens information om distansundervisning:
Institutionen är låst tills vidare och distansundervisning gäller

Om oss

Tolk- och översättarinstitutet (TÖI) grundades 1986 vid Stockholms universitet med ett nationellt uppdrag direkt från regeringen att utbilda tolkar och översättare för Sveriges behov. Sedan den 1 januari 2013 är vi en del av Institutionen för svenska och flerspråkighet.

Dagens schema
Confrence Media for All 8 in 2019
EST European Society for Translation Studies
Kammarkollegiet

Registrera dig som utbildad tolk hos Kammarkollegiet

Du som har gått vissa utbildningar i tolkning hos oss (TÖI) kan registrera dig som utbildad tolk hos Kammarkollegiet.

www.kammarkollegiet.se
Svenskt översättarlexikon