Om oss

TÖI:s medarbetare juni 2017

Om oss

Tolk- och översättarinstitutet (TÖI) grundades 1986 vid Stockholms universitet med ett nationellt uppdrag direkt från regeringen att utbilda tolkar och översättare för Sveriges behov. Sedan den 1 januari 2013 är vi en del av Institutionen för svenska och flerspråkighet.

Sommartider 2 juli-5 aug. Ill: Free Grass Flowers w. Dragonfly and Butterfly fr se.clipartlogo.com

Sommartider 2 juli–5 augusti

Institutionen (plan D3–6) är stängd 2 juli–5 augusti. Studievägledaren och studentexpeditionen och har särskilda telefon- och besökstider under sommaren.

Konstverk

Tolk- och översättarinstitutet 30 år (2016)

TÖI fyllde 30 år 2016, och vi firade vårt jubileum tillsammans med Svenskt översättarlexikon som fyllde 10 år. Vi hade ett program under tre dagar i november (24–26).