Södra huset i lätt fågelperspektiv. Foto: Eva Dalin

Lediga anställningar hos TÖI

Här lägger vi ut lediga anställningar vid Tolk- och översättarinstitutet (TÖI), Institutionen för svenska och flerspråkighet.

Ledigt jobb: Adjungerad tolklärare med fokus på konferenstolkning och tolkning i offentlig sektor

I anställningen ingår att undervisa i tolkning, både teoretiskt och praktiskt. Framförallt inom områdena yrkesetik och professionskunskap, anteckningsteknik, konsekutivtolkning, visktolkning och simultantolkning, men även annan typ av undervisning, som till exempel teoretiska perspektiv med fokus på tolkteori. Kursansvar ingår också. I uppdraget ingår dessutom att förbereda studenterna för ett framtida yrkesliv som tolk samt att delta i examination, kursplanering och kursutveckling.

Kontakt TÖI

Hus D

Södra huset, hus D, plan 5
Universitetsvägen 10 D
Frescati, Stockholm

Kommunikationer
Se Hitta till oss.

Inst. för svenska och flerspråkighet
Tolk- och översättarinstitutet

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Öppettider.

FB TÖI