Södra huset i lätt fågelperspektiv. Foto: Eva Dalin

Lediga anställningar hos TÖI

Här lägger vi ut lediga anställningar vid Tolk- och översättarinstitutet (TÖI), Institutionen för svenska och flerspråkighet.

Ledigt jobb: Universitetslektor i översättningsvetenskap med inriktning mot översättning. Sök 24/4

Arbetsuppgifterna omfattar undervisning och examination på kurser i praktisk översättning, där målspråket är svenska, textanalys, terminologi, handledning av examensarbeten samt egen forskning och kompetensutveckling (30 %) inom det översättningsvetenskapliga området. Den sökande förväntas delta i både pedagogiskt utvecklingsarbete och institutets inre arbete samt aktivt söka forskningsmedel. I anställningen kan även ingå administrativa arbetsuppgifter, såsom studierektorsuppdrag.

Kontakt TÖI

Hus D

Södra huset, hus D, plan 5
Universitetsvägen 10 D
Frescati, Stockholm

Kommunikationer
Se Hitta till oss.

Inst. för svenska och flerspråkighet
Tolk- och översättarinstitutet

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Öppettider.

FB TÖI