Tolkseminariet

Högre seminarier kollokvier. Foto av färgglada slipade glasstenar. Foto: Jiri Vaclavek, MostPhotos

Tolkseminariet

Tolkseminariet på Tolk- och översättarinstitutet är en seminarieserie som erbjuder tre sammankomster per termin. Dessa seminarier består av fristående öppna föreläsningar och föredrag, och riktar sig till personer och organisationer som intresserar sig för ämnen som på ett eller annat sätt rör tolkning som flerspråkig praktik, det tolkade samtalet och tolkning i samhället.

Seminarierna hålls i regel av forskare, men ibland också av aktörer på tolkfältet utanför universitetet.

Tolkseminariet startade 2017.

Arkiv Tolkseminariet ht 2019–vt 2021 (151 Kb)

Tolkseminariet ges som webbinarium i Zoom

Tolkseminariet ges som ett digitalt webbinarium i Zoom för att nå så många som möjligt. Det kostar ingenting att delta, men du behöver anmäla dig – klicka på länken för mejladress m.m.

TID och LOKAL

Tid: Varierar