Högre seminariet

5. Evenemang
  6. Seminarier
  7. Högre seminariet
  8. Högre sem. TÖI. Mustapha Taibi: Community translations: Accessibility and dissemination media

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Högre sem. TÖI. Mustapha Taibi: Community translations: Accessibility and dissemination media" till en vän..

Skicka "Högre sem. TÖI. Mustapha Taibi: Community translations: Accessibility and dissemination media" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln
Högre seminarier kollokvier. Foto av färgglada slipade glasstenar. Foto: Jiri Vaclavek, MostPhotos

TID och LOKAL

Högre seminariet i översättningsvetenskap