1. Du är här:
  4. Om oss
  5. Nyheter
  6. Tyst minut för offren vid attentatet på Drottninggatan

Tyst minut för offren vid attentatet på Drottninggatan

Idag måndag klockan 12.00 deltar Stockholms universitet i den nationella tysta minut regeringen utlyst för att hedra offren för det tragiska dådet i Stockholm i fredags eftermiddag. Den tysta minuten genomförs i samband med en nationell ceremoni.

Efter attentatet i centrala Stockholm på fredagen då en lastbil körde på och dödade och skadade människor deltar Stockholms universitet i den nationella ceremonin med en tyst minut i dag klockan 12.00 för att hedra offren.

Vid universitetet är det upp till varje enskild medarbetare och student att avgöra om och hur man kan delta i den tysta minuten.

Under dagen flaggar universitetet på halv stång.

Välkommen även att delta i Stockholms universitets tysta minut på Facebook (länk kommer snart).

Stöd för medarbetare och studenter

Många är i behov av att prata om det som hänt på Drottninggatan. Här hittar du som är medarbetare och student på Stockholms universitet information om vart du kan vända dig om du behöver stöd.

För medarbetare hänvisar universitetet till företagshälsovården Feelgood. Se: Vår företagshälsovårdscentral – Feelgood

Studenter vid universitetet hänvisas till Studenthälsan. Se Studenthälsovård vid Stockholms universitet och Studenthälsan.

Bokmärk och dela Tipsa

Kontakt TÖI

Hus D

Södra huset, hus D, plan 5
Universitetsvägen 10 D
Frescati, Stockholm

Kommunikationer
Se Hitta till oss.

Inst. för svenska och flerspråkighet
Tolk- och översättarinstitutet

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Öppettider.

Stockholms universitet grundades 1878 som ett radikalt alternativ till de traditionella universiteten i Sverige.